November 17, 2009

Un ANTI vot, un ANTI presedinte!


Toata lumea s-a plans de-a lungul timpului in Romania ca nu are cu cine vota. Am auzit pe multi spunand ca nu se duc la vot pentru ca nici un candidat nu le place. Am auzit pe altii zicand ca s-au saturat sa voteze negativ, mereu sa fie nevoiti sa aleaga raul mai mic.

Ideea mea este sa fac un mic experiment. In natura animalul cel mai putin adaptat la mediul inconjurator moare. Natura nu 'alege' cine traieste, ci doar cine sa moara. Cea mai rapida caprioara si a doua cea mai rapida caprioara dintr-o padure vor trai bine mersi - presupunand ca nu le impusca vreun vanator - insa cea mai lenta va fi cu siguranta prinsa si mancata de vreun animal.

La fel si intr-o tara plina de politicieni nemernici si corupti: nu poti sa il alegi pe unul, nu-i mai bine sa il inlaturi pe cel mai rau? Si asa romanul e incarcat cu ura, nu mai bine sa ne-o descarcam, votand impotriva?

Urmand aceste idei, va prezint Anti-Votul, un Anti-Presedinte pentru Romania (dubla negatie anyone?). Voteaza cu cine NU vrei sa iasa presedinte. Fii foarte atent pe cine alegi, pentru ca in graba s-ar putea sa dai un vot aiurea si sa scape neatins vreun nemernic. E nevoie de putin mai mult cap, probabil, dar pana la urma jocul ar putea fi interesant.

(acest vot este o gluma - un experiment - nu sprijin pe nimeni aici)
voteaza deci cu grija:
o lista cu candidatii am gasit aici: http://inconstantin.ro/2009/10/lista-celor-12-candidati-la-presedintia-romaniei.html
Nu am gasit o lista satisfacatoare, si cu informatii, despre indivizii astia 12.

Ah da, pentru ca e poll si pentru ca spiritele se incing repede, nu se poate comenta mesajul...

Cine NU ati vrea sa ajunga presedinte?